2017

Zo blij dat we het berichtje zagen hangen bij de AH in Klundert. We gingen op vakantie en degene die eigenlijk op de dieren zou passen moest geopereerd worden. Daarna iemand anders gevonden via Facebook. Helaas dieliet het afweten op het laatste moment. Dan begint de tijd toch te dringen. Gelukkig kon katten oppas Zevenbergen. En wow.. Wat een verademing. Ze kwam langs en gaf direct een goed gevoel. Duidelijke afspraken gemaakt. Ze stelde ook vragen waar ik nog niet eens over nagedacht had. Ze neemt haar werk duidelijk heel serieus. Op de dag van vertrek nog even contact gehad en de 14 dagen daarna regelmatig via de app foto's en filmpjes mogen ontvangen. Niet elke dag, maar voldoende om je geen zorgen hoeven te maken. We hebben een heerlijke vakantie gehad en onze katten, valkparkieten en kippen ook. Volgend jaar zullen we zeker weer gebruik maken van Katten oppas Zevenbergen. Ga zo door. Wij zullen je aan iedereen aanbevelen. Top!!!!

Joyce & Randy


Aug 2017

Voor het eerst in jaren weer op vakantie geweest. Was nooit te doen met zo'n bewerkelijk stel katten. (No1:Een veelvraat die eet tot alles eruit komt. No2: Een opdonder die planten (zelfs plastic planten) eet, kabels bijt en kasten opent. No3: Een lieverd met dieet die nooit om aandacht vraagt en dan makkelijk vergeten wordt.) Bij de kennismaking werd meteen al duidelijk: gaat goed komen! En zo ging het ook. We werden op de hoogte gehouden gedurende de week en bij thuiskomst lag er (zo lief) een notitieboekje met bijzonderheden. Ook voor de cavia is uitstekend gezorgd. We kunnen het iedereen aanbevelen. Nogmaals: Dank!!!

Anneke

Onze lieve konijnen liefdevol 10 dagen verzorgd! Je nam de tijd zodat ze lekker even door de tuin konden huppelen. Zelfs de tuin is gesproeid! Met een gerust hart gingen wij op vakantie. Tot weerziens!

Marjolein 

Thea.vos (woensdag, 01 augustus 2018)

Zo blij met Marieke als oppas .Lief voor de poezen ...borstelen ,aaien .Totaal geen zorgen gehad Fotos en filmpjes gestuurd...top !!!

Hoe werkt KattenoppasZevenbergen… 


Als u contact met mij opneemt, bespreken we over hoeveel en welke huisdieren het gaat en hoeveel bezoekjes u per dag wenst. Een bezoekje duurt gemiddeld zo'n 30 minuten. 

Ook of er medicatie toegediend moet worden en of er eventuele andere bijzonderheden zijn. 

 

Daarna kom ik langs voor een kennismakingsgesprek met u en uw huisdieren. Dan worden duidelijke afspraken gemaakt en beslist u of u van mijn diensten gebruik wilt maken. 

 

Ongeveer 1 week voor de oppas ingaat neem ik contact met u op om een afspraak te maken voor de sleutel overdracht. Ook wordt dan verwacht dat u minimaal 50% van de afgesproken vergoeding voldoet. 

 

Binnen 1 week na de laatste oppas dag kom ik de sleutel terugbrengen, bespreken we hoe de verzorging is gegaan en voldoet u het restant bedrag van de afgesproken vergoeding. 

 

En natuurlijk stel ik het zeer op prijs als u een recensie wilt schrijven op mijn Facebook en/of website