Marieke komt sinds september 2018 bij ons oppassen en nu voor het eerst de zomer vakantie... 1 van onze katten is erg bang voor alles en iedereen, maar niet van Marieke, tenminste niet meer De afgelopen weken heeft ze de kat kunnen aaien en kammen en ze liet zich zelfs even 'per ongeluk' vallen op de grond (de poes, niet Marieke). Alhoewel zij ook gerust op de grond gaat zitten of liggen om met de kat te spelen of om de kat gerust te stellen. Al met al 馃憤馃憤 omhoog!

Elvera Maas
5 maart

Blij dat Marieke de afgelopen dagen voor mijn katers heeft gezorgd!
Heel erg leuk om tijdens mijn afwezigheid filmpjes en foto`s te ontvangen.
Ik (en Hork & Sjors ook) kunnen Kattenoppas Zevenbergen van harte aanbevelen 馃樅馃憤

Mijn 3 katten waren meteen vriendjes met Marieke! Wat ben ik blij dat ik haar gevraagd heb de nagels van de katten te knippen! Ook daar draait zij de hand niet voor om! De dierenarts had me veel geld gekost en had de katten veel stress opgeleverd..
nu werden mijn katten nog lekker door haar gemasseerd ook! Top Marieke! Ik bel je de volgende keer weer hoor!

Met de komst van onze Snipper is het allemaal begonnen. Wij wilden al langere tijd een kitten maar zaten toch een beetje met de opvang te kijken zodat we er steeds niet aan durfden beginnen.
Totdat Marieke aan bood om op te passen. Toen was de keuze snel gemaakt. Wij hadden een oppas!

Sindsdien kunnen we met een gerust hart op vakantie of een paar daagjes er tussenuit.
Marieke heeft zoveel liefde voor poezen en dat merk je direct aan je kat. Ze voelen zich direct op hun gemak bij haar. Een betere oppas kun je je niet wensen.

Ik ben blij dat zij op deze manier haar droombaan heeft gevonden

Thea.vos聽(woensdag, 01 augustus 2018)

Zo blij met Marieke als oppas .Lief voor de poezen ...borstelen ,aaien .Totaal geen zorgen gehad Fotos en filmpjes gestuurd...top !!!

Onze lieve konijnen liefdevol 10 dagen verzorgd! Je nam de tijd zodat ze lekker even door de tuin konden huppelen. Zelfs de tuin is gesproeid! Met een gerust hart gingen wij op vakantie. Tot weerziens!

Marjolein聽

Aug 2017

Voor het eerst in jaren weer op vakantie geweest. Was nooit te doen met zo'n bewerkelijk stel katten. (No1:Een veelvraat die eet tot alles eruit komt. No2: Een opdonder die planten (zelfs plastic planten) eet, kabels bijt en kasten opent. No3: Een lieverd met dieet die nooit om aandacht vraagt en dan makkelijk vergeten wordt.) Bij de kennismaking werd meteen al duidelijk: gaat goed komen! En zo ging het ook. We werden op de hoogte gehouden gedurende de week en bij thuiskomst lag er (zo lief) een notitieboekje met bijzonderheden. Ook voor de cavia is uitstekend gezorgd. We kunnen het iedereen aanbevelen. Nogmaals: Dank!!!

Anneke

2017

Zo blij dat we het berichtje zagen hangen bij de AH in Klundert. We gingen op vakantie en degene die eigenlijk op de dieren zou passen moest geopereerd worden. Daarna iemand anders gevonden via Facebook. Helaas dieliet het afweten op het laatste moment. Dan begint de tijd toch te dringen. Gelukkig kon katten oppas Zevenbergen. En wow.. Wat een verademing. Ze kwam langs en gaf direct een goed gevoel. Duidelijke afspraken gemaakt. Ze stelde ook vragen waar ik nog niet eens over nagedacht had. Ze neemt haar werk duidelijk heel serieus. Op de dag van vertrek nog even contact gehad en de 14 dagen daarna regelmatig via de app foto's en filmpjes mogen ontvangen. Niet elke dag, maar voldoende om je geen zorgen hoeven te maken. We hebben een heerlijke vakantie gehad en onze katten, valkparkieten en kippen ook. Volgend jaar zullen we zeker weer gebruik maken van Katten oppas Zevenbergen. Ga zo door. Wij zullen je aan iedereen aanbevelen. Top!!!!

Joyce & Randy

Hoe werkt KattenoppasZevenbergen鈥β


Als u contact met mij opneemt, bespreken we over hoeveel en welke huisdieren het gaat en hoeveel bezoekjes u per dag wenst. Een bezoekje duurt gemiddeld zo'n 30 minuten.聽

Ook of er medicatie toegediend moet worden en of er eventuele andere bijzonderheden zijn.聽

Daarna kom ik langs voor een kennismakingsgesprek met u en uw huisdieren. Dan worden duidelijke afspraken gemaakt en beslist u of u van mijn diensten gebruik wilt maken.聽

Ongeveer 1 week voor de oppas ingaat neem ik contact met u op om een afspraak te maken voor de sleutel overdracht. Ook wordt dan verwacht dat u minimaal 50% van de afgesproken vergoeding voldoet.聽

Binnen 1 week na de laatste oppas dag kom ik de sleutel terugbrengen, bespreken we hoe de verzorging is gegaan en voldoet u聽het restant bedrag van de afgesproken vergoeding.聽

En natuurlijk stel ik het zeer op prijs als u een recensie wilt schrijven op mijn Facebook en/of website